Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні»

Дата: 05.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 654

Фото без опису05 травня 2020 року, начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка взяв участь в онлайн-презентації унікального Інструментарію для впровадження шкільного громадського бюджету, розробленого експертами проєкту Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

Під час презентації Анатолій Сергійович був ознайомлений з динамічним розвитком шкільного громадського бюджету та впровадження його в українських громадах.

Команда проєкту Ради Європи "Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні" підготувала для учасників дуже насичену та цікаву програму: стандарти Ради Європи та сучасні тренди європейських практик участі молоді й школярів у прийнятті рішень; як користуватись Інструментарієм, що допомагає обрати оптимальну модель Шкільного громадського бюджету саме для вашої громади; як дотримуватись принципу недискримінаційності під час впровадження Шкільного громадського бюджету.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь