A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки стратегії громади

Дата: 21.05.2020 13:27
Кількість переглядів: 759

21 травня 2020 року відбулось перше засідання робочої групи з розробки стратегії економічного розвитку Марківської об’єднаної територіальної громади на 2021-2027 рр. за участі членів робочої групи, лікарів,  працівників культури, освіти, старостів сіл, депутатів, підприємців, громадських активістів

Про основні аспекти розробки стратегії розвитку громади, про послідовність та етапи процесу планування присутніх ознайомили національний експерт-координатор стратегічного планування соціально-економічного розвитку ПРООН Олена Ніжник та національний експерт зі стратегічного планування Дмитро Дрожжин. У своїй доповіді експерти проєкту наголосили на особливій  важливості написання Стратегії, що дозволить підкреслити унікальні ресурси громади, допоможе залучити до життя громади інвесторів, надасть додаткові можливості для залучення зовнішніх ресурсів.

  Під час засідання члени робочої групи узгодили всі етапи розробки стратегічного планування і визначили терміни їх виконання. Початкова стадія розробки стратегії - збір статистичних даних для підготовки соціально-економічного аналізу, що дозволить зрозуміти що є в громаді, сформулювати пріоритетні напрямки її розвитку, визначити очікування жителів як по всій громаді так і по окремих населених пунктах.

«Стратегія розвитку громади - є дуже важливим документом, який дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя. Дуже важливо, до його розробки долучати представників громадськості, а також підприємців, що працюють на території ОТГ. Адже тільки спільними зусиллями та цілеспрямованими діями громада крокуватиме вірним шляхом» - зауважив голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба.

По закінченні засідання було членам робочої групи було прийнято рішення щодо висвітлення соціально-економічного аналізу на офіційному веб-сайті Марківської громади. Закликаємо свідомих та небайдужих громадян долучитися до обговорення створення та написання стратегії розвитку з внесенням пропозицій та коментарів, які будуть детально вивчені та обов’язково враховані при написанні головного документу громади – Стратегії розвитку

Робота над розробкою Стратегії триватиме і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь