A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Шановні фермери та працівники фермерських господарств!

Дата: 19.06.2020 08:38
Кількість переглядів: 471

Прийміть щирі вітання від усієї Марківської громади з нагоди Дня Фермера!

В усі часи, як повелося з давніх-давен, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим руками»,  хліборобській мудрості та  напруженій  самовідданій  праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство. Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприятимуть стабільному розвитку сільського господарства нашої громади.

Бажаю Вам щедрих ужинків, фінансових здобутків, економічного зростання, нехай обходять Вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччя.

За високі досягнення виробничих показників, сумлінну працю та з нагоди Дня фермера Лист подяки Луганської обласної державної адміністрації отримала голова фермерського господарства «Аврора»  Вікторія Удовенко , яка разом із головою ФГ «Надія Стеф» Миколою Скиртачем пройшли до третього туру в рамках Програми ПРООН з відновлення та розбудови миру на Сході України за фінансової підтримки Європейського Союзу на  розширення мікро, малих та середніх підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь