A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

У Луганській області розпочався он-лайн проєкт «Тато-школа»

Дата: 19.06.2020 09:51
Кількість переглядів: 366

Фото без описуБути батьками не страшно! Гарними батьками не народжуються – ними стають разом зі зростанням дітей. Не існує «правильного» чи «неправильного» виховання. Як розмовляти з дитиною та стати найкращим другом, як бути опорою для сім’ї не лише з економічної сторони – про все це можна дізнатися на вебінарі «Тато-школа».

До участі запрошуються представники Луганської, Донецької та Запорізької областей. Друга група розпочинає своє перше заняття вже 23 червня 2020 року о 19.00. Реєстрація триває за посиланням до 22 червня: https://forms.gle/tkKNJs9WSLYxXjzC7

Матеріали програми будуть подані у вигляді серії з 4 послідовних занять (які будуть проходити раз на тиждень), кожне заняття триває 2 год. (120 хв.). У рамках «Тато-школи» Ви зможете:

  • обмінюватися досвідом та отримати професійну психологічну підтримку;
  • розвинути свої навички татівства разом із професійним психологом та іншими татами;
  • навчитися отримувати задоволення від татівства, у тому числі від виконання рутинних завдань, пов’язаних із доглядом за дітьми та вихованням дітей
  • більш якісно проводити час зі своїми дітьми і отримувати задоволення від цього.

Після проходження «Тато-школи» кожен учасник протягом 2 тижнів за запитом має можливість пройти індивідуальну сімейну консультацію з тренером проєкту. Усі учасники, які успішно пройдуть курс, отримають подарунки від організаторів. Тренер проєкту - Пікущенко Артем, психолог та психотерапевт із більш ніж 10-річним досвідом. Досвідчений тато, що пройшов тренінг Фонду ООН у галузі народонаселення щодо розвитку відповідального татівства.

Участь у тренінгу безкоштовна, але кількість учасників обмежена.

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся на електрону адресу: tativstvo@gmail.com або за телефоном +38 050-200-19-78 (Марина).

Ключовим повідомленням проєкту є: не існує «чоловічої» та «жіночої» роботи. Домовляйтеся про такий варіант розподілу сімейних обов’язків (у тому числі виховання дітей та домашніх справ), який є однаково зручний обом партнерам (з огляду на їхні уподобання, графік, інші обов’язки тощо), а ми навчимо як це зробити.

Проєкт «Сприяння гендерній рівності та попередженню гендерно-зумовленого насильства через формування довірливих відносин з дітьми та гендерно-чутливої поведінки татів в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19» реалізує Громадська організація «Донбаська ініціатива «Міст» спільно з Благодійним фондом «Посмішка дитини» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції, та Швейцарії. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Також, повідомляємо про конкурс відео #супертатоможе, із деталями якого можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/QuPSLie

 

За матеріалами громадської організації «Донбаська ініціатива «Міст» та Запорізького обласного благодійного фонду «Посмішка дитини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь