A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регуляторної політики, зміцнення законності та правопорядку

Дата: 24.06.2020 14:40
Кількість переглядів: 440

Фото без описуСьогодні на засіданні постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регуляторної політики, зміцнення законності та правопорядку, детально були розглянуті наступні питання відповідно до порядку денного:Фото без опису

1. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Марківської селищної ради Марківського району Луганської області на 2021 рік.

2. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Марківський комунальник» Марківської селищної ради Марківського району Луганської області.

3. Про створення дочірнього підприємства «Ритуальна служба» Марківського коммунального підприємства «Марківський комунальник» Марківської селищної ради Марківського району Луганської області.

4. Про створення комунального підприємства «Водоканал Марківка» Марківської селищної ради Марківського району Луганської області.

5. Про порядок закріплення майна комунальної власності Марківської селищної ради Марківського району Луганської області за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління.

6. Про внесення змін до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Марківської селищної ради та утворення віддалених робочих місць.

7. Про затвердження графіків виїзду, маршрутів мобільного Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Марківської селищної ради.

8. Про внесення змін до Положення про Комунальну установу «Трудовий архів територіальних громад Марківського району».

9. Про внесення змін до рішення дванадцятої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання від 25.02.2020 № 12-59/2020 «Про надання згоди щодо безоплатного прийняття в комунальну власність Марківської селищної ради державного майна».

Тож, членами комісії було прийнято одноголосне рішення щодо винесення розглянутих питань на затвердження сесії Марківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь