Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

УВАГА ЧЕЛЕНДЖ!!!

Дата: 27.06.2020 10:31
Кількість переглядів: 379

Фото без описуУ житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Та звісно ж безмежного відпочинку у будь-якому форматі.
Шановна молодь Марківщини, Ви - сучасні і освічені, Ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.
Тому, з нагоди свята МОЛОДІ, відділ культури Марківської селищної ради оголошує челендж #відпочинок_на_користьВСІМ, з метою відзначення небайдужих та креативних родин чи компаній. Подивимось разом, хто залишає після себе місце відпочинку чистіше ніж було?
Надсилайте Ваші яскраві світлини у месенджер Марківської громади з місця відпочинку ДО та ПІСЛЯ, з відповідним хештегом. Найактивніших чекають заохочення в День громади.
Бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло.
Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими, активними, небайдужими та свідомими громадянами!
І нехай весь світ знає - Марківщина самобутна й бездоганна – справжня перлина Сходу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь