Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Попереду ЖНИВА - 2020!!!

Дата: 01.07.2020 16:41
Кількість переглядів: 454

Фото без описуЗа інформацією відділу агропромислового розвитку Марківської селищної ради в агроформуваннях району добігає кінця важливий етап сільськогосподарських робіт – підготовка до збирання ранніх зернових і зернобобових культур.

Сільгосппідприємства району визначилися з умовами та способами проведення збиральних робіт, характером хлібостою, наявної  зернозбиральної техніки, транспортних, протипожежних засобів.

Згідно прогнозних показників балансу зерна зернових культур сільгоспвиробники мають  отримати валовий збір зерна з  площі 19653 га  в кількості 74,7 тисяч тонн з середньою врожайністю  38,0 центнерів з гектару.

Сільгосппідприємствами району проводиться підготовка токів та насіннєсховищ. Всі об’єкти очищаються  від залишків насіння минулих років і практично готові до приймання зерна, водночас  проводиться  дезінфекція й побілка стелі та стін приміщень.

Згідно робочого плану у збиральних роботах братимуть участь 56 зернозбиральних комбайни, з них 45 іноземного виробництва, 36 тракторів, 120 вантажних автомобілів.  Розрахункова сезонна навантаженість на один комбайн по сільгосппідприємствам складає 366 гектар, по району - 356 гектар. Збір врожаю планується провести за 14 днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь