A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківщина у вогні…

Дата: 08.07.2020 10:08
Кількість переглядів: 434

Фото без описуМинулої доби над Марківщиною не вщухала пожежна сирена,  рятувальники 23 Державної пожежної-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області не встигаючи повернутися від одного місця загорання, як диспетчер оголошував про новий виклик…

Як повідомив, начальник Марківського міськрайонного відділу ГУ  ДСНС України у Луганській області, полковник служби ЦЗ Олександр Стародубцев, протягом тільки 07 липня 2020 року бригада чергового караулу розпочали свій робочий день з локалізації пожежі поблизу с. Красне Поле. Пізніше надійшов виклик з с. Первомайське, с. Кабичівка. А вже ввечері про загорання сухої трави, очерету та верби повідомила в.о. старости Кризького старостинського округу Тетяна Сущенко. На місце пожежі виїжджали: головний фахівець майор служби ЦЗ Тимофій Медвідь та слідчо-оперативна група Марківського відділу поліції. За їх словами під час пожежі сильні пориви вітру та місцями заболочена місцевість(Кризьке) значно ускладнювали гасіння. А велика відстань між територіями загорання додавала можливості  ще більш жахливих наслідків.

«Шановні жителі Марківського району, не грайтеся з вогнем! Тим паче в таку спеку! Звісно марківські рятувальники завжди напоготові, й без сумніву поспішають максимально не допустити непоправне!»   

Тільки но аграрії оголосили про успішний старт жнив-2020, як на допомогу їм активізувалися жахливі стихійні пожежі, які вщент знищують поля стиглої пшениці завдаючи великі збитки. В той самий час пожежі на полях становлять загрозу перекиданню полум’я на прилеглі лісосмуги та житлові будівлі.

А в додаток до всього аномально високі температури, за останні чотири дні, спряють миттєвому розповсюдженню полум’я. Висновок лише один – без людського фактору тут не обійшлося!

Шановна марківська громадо, будьмо обачними та свідомими! Не розпалюйте багаття за зайвої необхідності, лишаючи місця відпочинку, переконайтеся, що вогнище надійно згасло, у разі потреби краще залийте його водою. Особливе прохання до водіїв, які викидають з вікна свого авто недопалки, що миттю спалахують перетворюючи гектари полів на чорну безодню – не паліть за кермом, а якщо ж така потреба необхідна, знищуйте наслідки своєї шкідливої звички!

  Шановні любителі пекельних ігор із сірниками, від вашої недбалості та байдужості страждають інші! Мешканці Марківщини, не допустімо на  нашій рідній землі жахливих наслідків пожеж! Давайте разом берегти мальовничу красу малої Батьківщини від страшного лиха!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь