A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

МАЛЮЙ.UA

Дата: 08.09.2020 10:59
Кількість переглядів: 2637

Фото без описуВсеукраїнський художній фестиваль МАЛЮЙ.UA в рамках Дні молодих українських талантів в Чорногорії організован Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM та промоушн і продакшен STUDIORAR за підтримки Посольства України в Чорногорії. Виставка переможців фестивалю відбудеться 2-9 листопада 2020 р. у культурно-інформаційному центрі «Budo Tomovic» у століці Чорногорії Подгориці. На виставці будуть представлені 50 робіт талановитих дітей та молоді України, відібрані поважним журі, яке складається тільки з чорногорських фахівців культури та мистецтва. Голова журі – директор Національного музею Чорногорії Анастасія Міранович.

 

Умови участі

У фестивалі можуть взяти участі діти і молоді люди з України

 віком до 21 року включно

 

Вимоги до робіт:

Немає ніяких заборон або переваг в темі або матеріалах, єдине побажання - щоб це були оригінальні роботи, а не перемальовування відомих зображень. Максимальний розмір А1.

 

Перший тур

Безкоштовний кастинг

Для участі у фестивалі необхідно вислати на email: adrumukraine@gmail.com

• фото не більше трьох робіт

• технічні характеристики: розмір, матеріал (чим і на чому намальовано)

• рік створення

• дані учасника: ім'я, прізвище, вік, місце проживання, телефон

Після проходження кастингу, вам приходить повідомлення на e-mail, чи пройшли ви до другого туру

 

Другий тур

Якщо ви пройшли до другого туру, вам необхідно сплатити реєстраційний внесок - 500 грн. Після оплати ви стаєте учасником фестивалю і ваша робота потрапляє на відбір для виставки в Чорногорії. Обирається одна ваша робота, яка потрапляє в фінал. Її фото буде виставлена ??на сайті і Фейсбук-сторінці фестивалю - ми повідомимо вам, коли це станеться. Всі фіналісти отримують Диплом Фіналіста фестивалю МАЛЮЙ.UA в рамках Днів молодих українських талантів в Чорногорії.

 

Третій тур

З робіт фіналістів поважне журі з чорногорських художників, діячів культури і мистецтва відбирають 50 робіт, які представлять Україну в Чорногорії. Автори 50 робіт стають Переможцями Фестивалю. Фото кожного Переможця і фото його роботи демонструються на ресурсах фестивалю:

сайті http://adrum.com.ua

та Facebook: https://www.facebook.com/adrumukraine/

Кожен Переможець отримує Диплом Переможця МАЛЮЙ.UA в рамках Днів молодих українських талантів в Чорногорії.

Картина передається організаторам у Києві або висилається Новою поштою в київський офіс організаторам (Асоціації з розвитку міжнародних відносин ADRUM – Київ, вул. Тургенєвська, буд. 70-72, відділення Нової пошти № 292) за рахунок Переможця. Після виставки за бажанням Переможця робота повертається йому назад чи залишається прикрашати Посольство України в Чорногорії. Якщо робота повертається Переможцю, то її доставка з офісу фестивалю у Києві до домашньої адреси Переможця – за рахунок Переможця. Трансфер з Києва в Чорногорію і назад та інші організаційні витрати по виставці фестиваль бере на себе.

 

ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ

Переможці мають можливість відвідати відкриття виставки в Чорногорії (за свій рахунок), організатори надають організаційні послуги. Виставка широко висвітлюватиметься українськими та чорногорськими ЗМІ.

*Якщо через COVID-19 дати будуть перенесені, то виставка відбудеться згідно нових дат.

 

ЖУРІ

Голова журі - Анастасія Міранович - директор Національного музею Чорногорії, директор Управління із захисту культурної спадщини Чорногорії, член Національної комісії у справах ЮНЕСКО. Анастасія є доктором історії мистецтв, має звання дослідника і музейного консультанта, що є наслідком багаторічної музейної діяльності і численних публікацій в галузі образотворчого мистецтва. Як художній критик Анастасія співпрацює з багатьма європейськими  журналами, які займаються питаннями образотворчого мистецтва, культурної спадщини та їх трактування. Вона є куратором багатьох важливих виставок в Чорногорії і за кордоном, а також членом авторитетного експертного журі та комісій в галузі образотворчого мистецтва і культурної та історичної спадщини. Анастасія багато років є упорядником мистецької програми культурно-мистецького фестивалю Bar's Chronicle. У 2015 році вона була куратором і комісаром національної виставки Венеціанської бієнале образотворчих мистецтв - найпрестижнішого мистецького фестивалю в світі.

Члени журі

Роман Джуранович - чорногорський художник, широко відомий не тільки на батьківщині, але і далеко за її межами. Володар багатьох нагород, виставки якого проходили в центрах світового мистецтва: в галереї Taglialatella Galleries в Нью-Йорку, Gallery 106 в Лондоні, а також в різних музеях і галереях Австрії, Іспанії, Німеччини, Канади, Туреччини, Балканських та інших країн.

 

Ігор Раксевич – ініціатор та виконавець багатьох проектів у галузі образотворчого мистецтва та освіти, автор понад 40 художніх монографій та публікацій, у тому числі у співпраці з ЮНЕСКО. Президент Асоціації образотворчих митців Чорногорії.

 

Ваня Вукович - педагог Музеїв і Галерей Подгориці, голова Чорногорської асоціації професорів історії, письменник, тренер-викладач в області популяризації та захисту історії культури і зв'язку між народами, фахівець, який активно займається просвітницькою діяльністю та культурною дипломатією.

 

Мірко Драгович - відомий чорногорський живописець, член Асоціації образотворчих митців Чорногорії, автор численних персональних виставок в Чорногорії і за кордоном, більше 10 років працює художнім педагогом з дітьми-інвалідами, з якими організував більше 25 виставок.

 

Тетяна Ільцив Мільенович - директор Культурного центру "Nikola ?urkovi?" в культурній столиці Чорногорії Которе.

 

Хайдана Костич - художник і графічний дизайнер з Чорногорії. Її малюнки знаходяться в приватних колекціях в різних країнах - США, Англії, Австрії, Франції та інших країнах. Вона розробила рішення в стилі паблік-арт для столиці Чорногорії Подгориці. Хайда активно займається благодійністю - кошти від її виставок йдуть на потреби малозабезпечених сімей.

 

Матан Вуксевич - чорногорський художник, який крім живопису займається також перфомансним артом і створенням реклами. Навчає юні обдарування у своїй школі малювання Mato Art в столиці Чорногорії Подгориці.

 

Ліліяна Колунджич - художник, член Асоціації образотворчих мистецтв Чорногорії, викладач образотворчого мистецтва, заступник директора Музеїв і Галерей Подгориці. Її роботи були представлені на більш ніж 50 різних виставках в Чорногорії і за кордоном, вони знаходяться в багатьох галереях і в приватних колекціях.

 

 

Чекаємо на ваші заявки, щоб Чорногорія побачила ваші роботи!

 

Всі питання за тел.: 0674094155 (Viber, WhatsApp, Telegram)

e-mail: adrumukraine@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь