A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

З нагоди відзначення Дня рятівника у ГУ ДСНС України у Луганській області відбулись урочисті збори.

Дата: 17.09.2020 11:12
Кількість переглядів: 3155

Фото без описуРятівників Марківщини з професійним святом привітали голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба, в.о. голови районної державної адміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута.

У вітальному слові голова Марківської громади Ігор Дзюба подякував працівникам підрозділу за сумлінне виконання службових обов’язків, за тісну співпрацю з органами влади: "Запобігти! Врятувати! Допомогти! – ці слова є девізом вашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність цієї професії. Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу, які ви неодноразово проявляли під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Бажаю Вам і вашим родинам миру, добра, здоров’я, щастя та благополуччя!". До цих щирих слів свої вітання додали Олена Олександрівна та Андрій Костянтинович.

У свою чергу рятівники Марківщини, в особі начальника Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області, полковника служби цивільного захисту Олександра Стародубцева, подякували керівництву району за тісну співпрацю із підрозділом надзвичайних ситуацій та висловили сподівання на подальшу підтримку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в напрямку покращення матеріального забезпечення служби та здійснення ним своїх функціональних обов'язків.

За бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника кращих працівників міжрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області нагороджено грамотами. Також були переказані вітання, щирі побажання ветеранам та пенсіонерам пожежної охорони, органів цивільного захисту 23-ї державної-пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області. За багаторічну сумлінну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від пожеж та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей, грамотами цього дня були відзначені –

- Межинський Сергій Тимофійович;

- Баранік Олександр Петрович;

- Ткаченко Галина Федорівна;

- Меженський Микола Григорович;

- Андрієнко Борис Володимирович;

- Шило Юрій Олексійович;

- Андрієнко Володимир Олексійович;

- Борщ Василь Петрович;

- Салій Раїса Андріївна;

- Маргієв Алехан Іванович;

- Глущенко Олександр Іванович;

- Гноєвий Володимир Миколайович;

- Серебрянський Олександр Іванович;

- Ярмаков Володимир Олександрович;

- Сиса Олександр Олексійович;

- Бурименко Сергій Валентинович;

- Шкиря Вадим Вікторович;

- Єременко Тетяна Іванівна.

Кажуть, простягаючи руку допомоги іншому, ти допомагаєш самому собі. Здатність допомагати - це один з вищих проявів добра. Спасибі Вам, наші рятівники, за щось особливе і безкорисливе добро, якому Ви присвятили своє життя!

Ми пишаємося Вами, Для нас Ви- герої!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь