Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відзначення кращих педагогів Марківщини триває

Дата: 02.10.2020 12:21
Кількість переглядів: 2665

Фото без описуІз тисячі професій на землі,

Які вже є,

Яких ще будуть вчити,

Є головна – як сущий хліб,

І назва цій професії – учитель.

Творці нового покоління українців - це про наших працівників освіти, які традиційно відзначають своє професійне свято у першу неділю жовтня. Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка ввесь час перебуває в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

У переддень професійного свята освітян району привітали голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба та начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка. Ця подія особлива для кожного, хто своїм педагогічним талантом, люблячим серцем і відкритою душею щодня долучається до почесної справи – творити добро та сіяти мудре, вічне. Учитель – то професія від Бога, усі інші – від учителя. Цими словами все сказано про професію педагога. Адже вчитель – це і покликання, і щоденна важка, напружена праця!

За багаторічну сумлінну, творчу і плідну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти грамотами селищної ради та відділу освіти були відзначені під час візиту кращі з кращих, бо інакше в галузі освіти не буває!

В умовах спричинених цьогорічною ситуацією з захворюваністю на COVID-19, всі заходи щодо відзначення професійного свята працівників освіти також відбуватимуться максимально стримано та відповідно до вимог карантину. Але це не завадить вдячним учням, їх батькам дистанційно, в режимі он-лайн привітати наших вчителів.

Дозвольте, шановні освітяни, побажати Вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.

На музичні привітання чекайте вже цієї неділі – 04 жовтня 2020 на офіційній сторінці Марківської громади у Фейсбуці.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь