A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

У День захисника України на Марківщині відкрили пам’ятний знак вшанування подвигу учасників АТО та загиблих

Дата: 14.10.2020 11:44
Кількість переглядів: 3999

Фото без описуСьогодні, 14 жовтня, відбулася знаменна подія в житті мешканців Марківського району. З метою вшанування подвигу учасників АТО та загиблих, за ініціативи громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій, волонтерів АТО» Луганської області у Марківському районі та фінансовій підтримці Марківської селищної ради, як і обіцяли у День захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці, відбулось відкриття пам’ятного знаку «ЗАХИСНИКАМ України».

Неоголошена війна забрала вже тисячі життів українців. Вони за першим покликом, не шкодуючи власного життя, стали на захист своєї Вітчизни. Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутись живими…

АКУТІН В’ЯЧЕСЛАВ ІГОРОВИЧ, АНДРІЄНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, БІЛОКОБИЛЬСЬКИЙ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ,

ДЗІДЗІНАШВІЛІ ДАВІД ГЕОРГІЙОВИЧ, ПТІЦИН ВІТАЛІЙ ІГОРОВИЧ, СВІТЛИЧНИЙ ОЛЕКСАНДР ГРИГОРІЙОВИЧ, ШИЛО ВОЛОДИМИР СЕРГІЙОВИЧ, БАКЛАНОВА АЛЕСЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

Світла пам’ять про захисників залишиться в наших серцях. Завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави!

Цього дня присутніх захисників України, представників родин загиблих наших земляків вітали: ветеран АТО, заступник голови Марківської районної організації «Громадська спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО» Сергій Солоп, голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута.

Олена Олександрівна вручила пам’ятні обереги «Батькове серце», які були ініційовані військово-цивільною спілкою «Бойове братерство України» донькам загиблих Давіда Дзідзінашвілі та Володимира Шила.

В свою чергу ветеран АТО, заступник голови Луганської обласної організації «Громадська спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО» Сергій Шакун також привітав своїх побратимів та вручив медалі Солоп Сергію Миколайовичу, Куц Віктору Олександровичу, Басараб Анатолію Ференцовичу.

Перед офіційним покладанням квітів до пам’ятних знаків хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну.

«Герої не вмирають» Ми повинні пам’ятати тих мужніх хлопців, що віддали своє життя заради нашої України та нас, заради нашого майбуття.

Урочистий Захід планувався з більш святковим розмахом, як це годиться, особливо з такої величної нагоди, але відповідно до листа № 10942/111/38-2020 від 12.10.2020 року Марківського відділу ГУ національної поліції в Луганській області, де вказано про заборону щодо проведення масових заходів на території, де встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, обмежились покладанням квітів до пам’ятного знаку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь