Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Обережно тонкий лід!

Дата: 09.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 480

Фото без описуЗима асоціюється у людей зі снігом, катанням на ковзанках, риболовлею на льоду. І саме крижана водойма є найбільшою спокусою і найбільшою небезпекою для любителів прогулянок по льоду та для рибалок.

Відомо, що біду набагато легше попередити, аніж ліквідовувати її наслідки. Тому проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи з населенням аби запобігти надзвичайним подіям на воді, як взимку так і влітку є другим пріоритетним напрямком.

На виконання Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах у зимовий період 2020-2021 років та відповідно до доручення заступника селищного голови Віталія Семенченка 08.12.2020 відбулося спільне патрулювання водних об’єктів за участі представників Марківської об’єднаної територіальної громади, Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області, Марківського відділу поліції ГУ НП в Луганській області. Патрулювання проводилося на водоймі, яка знаходиться по вул. Парковій, ставку «Птичник» та водосховищі Кризчанське (ставку «Білий»). З рибалками була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота та роздані інформаційні листівки щодо правил безпеки на льоду на водних об’єктах. Робота з даного напряму триватиме й надалі.

Життя в кожного лише одне! Цінуйте його! Будьте обережні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь