Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Про порядок реагування на ускладнення гідрометеорологічних умов в зимовий період 2021 року.

Дата: 13.01.2021 13:34
Кількість переглядів: 476

Фото без описуСьогодні відбулося позачергове засідання Марківської районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в якій взяв участь селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба.

На засіданні було розглянуто питання про порядок реагування на ускладнення гідрометеорологічних умов в зимовий період 2021 року.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, комісією було прийнято відповідні рішення. Зокрема,

- Марківському відділу поліції ГУНП в Луганській області рекомендувати зупинити рух великогабаритного вантажного автотранспорту у зазначений період при погіршенні погодних умов.

- Філії «Марківськийрайавтодор», Марківському відділу поліції ГУНП в Луганській областіоперативно оповіщати учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов, ситуацію на автошляхах, введення тимчасових обмежень руху транспортних засобів із зазначенням маршруту об’їздів та місць тимчасових стоянок

- КНП «Марківська багатопрофільна лікарня» забезпечити цілодобове функціонування стаціонарного пункту обігріву для надання допомоги населенню, у разі зниження температури від - 10 С і нижче, із дотриманням протиепідемічних заходів.

- Марківському МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області у разі необхідності розгортати пересувний пункт обігріву населення на базі наметів у місцях, де неможливо розгорнути стаціонарний пункт обігріву.

- КНП «Марківська багатопрофільна лікарня» та КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» відпрацювати порядок надання, за необхідності, лікарської допомоги постраждалим у пункті обігріву.

- При виникненні аварійної ситуації в системах життєзабезпечення в населених пунктах Марківської селищної ради негайно доповідати на пункт зв’язку частини ДПРЧ-23 ГУ ДСНС України в Луганській області за телефоном 101, а також доповідати спеціалісту з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради за телефоном 0501095162.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь