A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Про порядок реагування на ускладнення гідрометеорологічних умов в зимовий період 2021 року.

Дата: 13.01.2021 13:34
Кількість переглядів: 452

Фото без описуСьогодні відбулося позачергове засідання Марківської районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в якій взяв участь селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба.

На засіданні було розглянуто питання про порядок реагування на ускладнення гідрометеорологічних умов в зимовий період 2021 року.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, комісією було прийнято відповідні рішення. Зокрема,

- Марківському відділу поліції ГУНП в Луганській області рекомендувати зупинити рух великогабаритного вантажного автотранспорту у зазначений період при погіршенні погодних умов.

- Філії «Марківськийрайавтодор», Марківському відділу поліції ГУНП в Луганській областіоперативно оповіщати учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов, ситуацію на автошляхах, введення тимчасових обмежень руху транспортних засобів із зазначенням маршруту об’їздів та місць тимчасових стоянок

- КНП «Марківська багатопрофільна лікарня» забезпечити цілодобове функціонування стаціонарного пункту обігріву для надання допомоги населенню, у разі зниження температури від - 10 С і нижче, із дотриманням протиепідемічних заходів.

- Марківському МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області у разі необхідності розгортати пересувний пункт обігріву населення на базі наметів у місцях, де неможливо розгорнути стаціонарний пункт обігріву.

- КНП «Марківська багатопрофільна лікарня» та КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» відпрацювати порядок надання, за необхідності, лікарської допомоги постраждалим у пункті обігріву.

- При виникненні аварійної ситуації в системах життєзабезпечення в населених пунктах Марківської селищної ради негайно доповідати на пункт зв’язку частини ДПРЧ-23 ГУ ДСНС України в Луганській області за телефоном 101, а також доповідати спеціалісту з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради за телефоном 0501095162.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь