Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Селищний голова Марківської селищної ради провів виїзний прийом в Сичанському

Дата: 27.01.2021 12:37
Кількість переглядів: 521

Фото без описуОдним із дійових інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів  громади є проведення виїзних прийомів громадян головою Марківської громади.

Відповідно до затвердженого графіка, 27 січня, голова Марківської громади Ігор Дзюба разом із заступником Юрієм Ковтуном відвідав село Сичанське та в рамках робочого візиту провів виїзний прийом громадян.

      Під час зустрічі з жителями села Ігор Анатолійович зауважив, що виїзні прийоми здійснюються з метою поспілкуватися з громадою, безпосередньо від неї почути про існуючі проблеми і разом пошукати можливі шляхи їх вирішення.

На прийом звернулися жителі села, яких турбували питання. В ході прийому  жителі сільської ради піднімали ряд важливих питань життєдіяльності громади різного роду суспільних відносин та галузей, зокрема: покращення водопостачання, благоустрій кладовища, ряд земельних питань та інші. Активну участь в обговоренні порушених жителями питань взяла староста Наталія Рибалка. Наталія Петрівна поінформувала керівника громади про проблеми Сичанського та інших сіл, які знаходяться у її підпорядкуванні. Під час проведення особистого прийому громадян, головою громади були надані роз’яснення по суті порушених питань, які він взяв на особистий контроль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь