Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 13:45
Кількість переглядів: 1134

Фото без описуЧас не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі українців і українок, яким довелося нести нелегку військову службу на територіях інших держав та в горах Афганістану.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок. Ми схиляємо голови перед їх подвигом, мужністю, витримкою.

Тож, одразу після мітингу продовжилися урочисті збори з нагоди 32-ї річниці з дня виведення військ з Афганістану.

Присутніх сьогодні вітали селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма, голова районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» - підполковник Іван Левченко, заступник військового комісара Марківського ОРТЦК та СП, майор Сергій Бабай та голова громадської ветиранської організації воїнів-прикордонників Олександр Піляшенко.

У рамках заходу керівники вручили учасникам бойових дій у Афганістані Марківщині відзнаки, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, військово-патріотичне виховання молоді, активну громадянську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Шануємо живих – ви Герої назавжди! Бажаємо Вам родинного затишку та благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, щастя, добра, а головне – миру та довгих років життя!

Музичну програму з щирими вітаннями присутнім підготували колектив СК «Мрія» на чолі з Максимом Конюховим, Марина Лисицька та спеціаліст відділу культури, національностей, релігій та туризму Галина Зрожевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь