A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Ряд важливих питань стосовно соціальної сфери розглянули сьогодні на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Марківської селищної ради

Дата: 03.03.2021 15:49
Кількість переглядів: 1442

Фото без описуСьогодні на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Марківської селищної ради, що очолює заступник селищного голови Галина Худик, членами комісії були розглянуті наступні питання порядку денного:

1. Про затвердження Програми надання окремих пільг пільговим категоріям населення Марківської селищної ради Луганської області на 2021-2023 роки. Доповідав начальник відділу соціального захисту населення Костянтин Тищенко.

2. Про відкриття класів з інклюзивною формою навчання та збільшення штатної чисельності 2,5 штатних одиниці по Опорному закладу загальної середньої освіти Марківська гімназія Марківської селищної ради.

3. Про внесення змін до цільової Програми «Розвиток освіти Марківської селищної ради» на 2021 рік. Доповідав начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка.

4. Про затвердження Програми по забезпеченню відомчим житлом медичних працівників з вищою медичною освітою на 2021-2022 року КНП «Марківська Багатопрофільна лікарня Марківської селищної ради».

5. Про прийняття до відома звіту про виконання Програми реалізації культурно-масових заходів на території Марківської селищної ради на 2020 рік.

6. Про прийняття до відома звіту про виконання Програми розвитку культури Марківської селищної ради на 2020-2021 роки за 2020 рік.

7. Про визначення органу охорони культурної спадщини Марківської селищної ради.

8. Про затвердження Положення про службу з перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та осіб, які мають порушення опорно-рухового апарату у новій редакції.

9. Про розгляд комплексної Програми увічнення пам’яті загиблих в АТО, вшанування учасників АТО/ООС, святкування урочистих дат, патріотичне виховання молоді на 2021-2023 роки.

10. Розгляд депутатського звернення Вольвак С.О.

Всі питання були детально опрацьовані та одноголосно рекомендовані на розгляд сесії Марківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь