Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши»

Дата: 25.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 435

Фото без описуБО «Благодійний фонд Сергія Жадана» разом із  ДУ «Український інститут книги», видавництвом «Vivat», проєктом підтримки дитячого читання «Barabooka»  вже втретє проводить Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши».

Конкурс проводиться серед учнів 10-17 років.  Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої молоді на Сході України (Харківська, Донецька, Луганська області),  залучення молодого покоління до творчої діяльності й літературознавчих дисциплін, стимулювання критичного мислення, підвищення рівня читацької компетенції, популяризації читання в Україні.

Для участі у Конкурсі необхідно написати відгук або зняти відео-ролик із рецензією на неперекладну книгу, написану українською мовою. Вибір книги – на вподобання учасників Конкурсу. Вимоги до конкурсних робіт можна прочитати у положенні про Конкурс, що додається до цього листа, або на веб-сайті Конкурсу «Читай-пиши» http://read-write.org.ua

Оцінювання буде проводитись у двох вікових категоріях: 10-13 та 14-17 років. Фіналісти та переможці отримають цінні призи: 

  • фіналісти, по 20 у кожній віковій категорії, отримають книжки від видавництва «Vivat» та дипломи від НЦ «МАНУ» в електронному вигляді;
  • переможці отримають: 

за І місце в кожній віковій категорії –  планшет, 

за ІІ і ІІІ місце в кожній віковій категорії – смарт-годинник,

за ІІ і ІІІ місце за відео-відгук  – комплект для блогерів (лед лампа-кільце, штатив-трипод, мікрофон, гнучкий холдер для смартфона).  

Головний приз для переможців Конкурсу – дводенна поїздка влітку 2021 року до Харкова.

Конкурсні роботи приймаються до 28 квітня 2021 року. Визначення і оголошення переможців відбудеться  18 травня 2021 року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь