A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

17 квітня - День пожежної охорони

Дата: 17.04.2021 07:04
Кількість переглядів: 465

Фото без описуСьогодні, 17 квітня, відповідно до Указу Президента України від 11 жовтня 2013 року № 555/2013, відзначається професійне свято – День пожежної охорони. Це свято тих, хто щодня ризикуючи власним життям, рятує сотні інших, ліквідовує пожежі, наслідки стихії.

Щоденно на цілодобовому чергуванні по всій Україні несуть службу близько 7,5 тисячі рятувальників та 2,5 тисячі одиниць спецтехніки, які здійснюють в середньому 1500 виїздів за добу. Один день роботи вогнеборців-рятувальників – це сотні ліквідованих пожеж, десятки врятованих життів, будівель та техніки, знешкоджених боєприпасів.
Результати ефективної напруженої праці ДСНС України – це виснажлива робота понад 50 тисяч вогнеборців-рятувальників Служби, злагодженість дій 9 формувань центрального підпорядкування, 25 територіальних органів та близько 1300 підпорядкованих їм територіальних формувань.
Пожежник - професія, що не знає вихідних та свят. Це самовіддана праця 24 години на добу, сім днів на тиждень. І для більшості пожежних це вже не просто професія, а сенс життя.
Вогнеборці Служби порятунку – це висококваліфіковані професіонали, самовіддані, сумлінні люди, які відповідально ставляться до своїх службових обов’язків.
Це дійсно герої не лише ДСНС, але й України, які, незважаючи на складний час в державі, виконують свій громадянський та службовий обов’язок. І найголовніше, кожен із них – щирий патріот своєї батьківщини, який ніколи не зрадить присязі на вірність українському народові.
Навіть у професійне свято вони не можуть дозволити собі відпочивати, адже завжди перебувають на варті безпеки громадян. Вони ті, хто завжди на відстані дзвінка від тих, хто потребує допомоги. Скромні герої, які заслуговують на найщиріші слова вдячності за плідну та продуктивну працю.
Тож, сьогодні, Марківська громада щиро вітає рятувальників ДПРЧ – 23 Марківського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області, працівників цивільного захисту та пожежної охорони, почесних ветеранів галузі з професійним святом - Днем пожежної охорони!
В цей день особливо хочеться подякувати за багаторічну послідовну і наполегливу працю. Бажаємо вам здоров’я, добра, родинного затишку та якомога менше надзвичайних ситуацій.
З повагою, селищний голова Ігор Дзюба

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь