A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

У громадах на Луганщині стартувала розробка інвестиційних профілів та положень про залучення інвестицій

Дата: 28.04.2021 10:34
Кількість переглядів: 606

Сьогодні, 28 квітня 2021 року, відбулось перше засідання робочої групи з розробки інвестиційного профілю та положення про залучення інвестицій Марківської територіальної громади. Захід дає старт другому етапу проєкту «Розробка інвестиційних профілів громад та положення про залучення інвестицій на місцевому рівні», який реалізується у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансування Європейського Союзу.

Протягом березня 2021 року у межах першого етапу проєкту було здійснено конкурсний відбір учасників серед усіх громад Донецької та Луганської областей. За результатами відбору, участь у проєкті продовжили 20 пілотних громад, серед яких і Марківська ТГ.

Директорку департаменту з маркетингу та PR Анну Кутузову та директора департаменту управління проєктами Віктора Шулика зустрічали заступник селищного голови Андрій Лигута та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Вікторія Сиса. До складу робочої групи увійшли начальники відділів Марківської селищної ради відповідного профілю, представники медичної сфери громади, комунальних служб, а також представники бізнес-спільноти та громадськості. Під час першого засідання учасники обговорили поточний стан інвестиційного середовища громади. Також було окреслено основні цілі, методи роботи та очікувані результати виконання проєкту.

З метою забезпечити прозорість та відкритість процесу було організовано фокус-групові дослідження із залученням підприємців, представників структурних підрозділів ради, підприємств, громадськості, приєднаних населених пунктів та профільних громадських організацій.

Протягом півторагодинної дискусії учасники досліджень визначали ключові проблеми розвитку інвестиційного середовища та можливості їхнього вирішення у повноваженнях ОМС, пріоритетні напрямки інвестиційного розвитку, а також надавали конкретні пропозиції з поліпшення бізнес-клімату у громаді.

Для довідки:

Проєкт «Розробка інвестиційних профілів громад та положення про залучення інвестицій на місцевому рівні» реалізується рейтинговим агентством IBI-Rating у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансування Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Далі буде…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь