A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегія розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки

Дата: 29.04.2021 10:06
Кількість переглядів: 558

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки в рамках Проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей», що виконується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» та реалізується у рамках проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

1.Повна назва документа державного планування: проєкт Стратегія розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки (надалі – Стратегія).

Стратегія визначає бажану позицію, яку Марківська територіальна громада розглядає в системі розвитку системи соціального захисту і надання соціальних послуг на 2021-2026 роки. З цією метою були визначені спільні для структурних підрозділів Марківської селищної ради візія, місія та цінності.

Ця Стратегія – не просто перелік ключових цілей та завдань діяльності. У центр цієї системи стоїть людина з її потребами та прагненням до комфортного, безпечного життя. Головними принципами Стратегії визначено дотримання пріоритетності прав і свобод людини, забезпечення інклюзивності та ґендерної рівності в системі надання послуг населенню.

Стратегією визначені основні стратегічні цілі:

    Підвищення якості та спроможності громади у забезпеченні соціальними послугами;

    забезпечення доступності соціальних послуг;

    посилення кадрового потенціалу інституцій, які надають соціальні послуги;

    формування соціально-відповідальної громади.

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Марківська селищна рада.

Відповідно до частини 3 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 29 квітня 2021 року на сайті марківської селищної ради оприлюднено проєкт Стратегія розвитку системи соціального захисту в  Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки.

З проєктом документу можна можна ознайомитись за посиланням: https://markivska-gromada.gov.ua/strategii-rozvitku-sistemi-socialnogo-zahistu-naselennya-markivskoi-teritorialnoi-gromadi-na-20212026-roki-15-29-55-29-04-2021/

https://markivska-gromada.gov.ua/plan-dij-na-2021-rik-do-strategii-rozvitku-sistemi-socialnogo-zahistu-naselennya-markivskoi-teritorialnoi-gromadi-na-20212026-roki-15-30-55-29-04-2021/

Пропонуємо розглянути  вищезазначений  проєкт Стратегії та, у разі наявності, надати зауваження та пропозиції до відділу соціального захисту населення Марківської селищної ради на електронну адресу vszn.markivka@gmail.com або  ( з поміткою «До Стратегії»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь