A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

В Марківській громаді відбувся розіграш Кубку з міні-футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади, присвячений пам’яті воїнів прикордонників, полеглих при охороні державного кордону України у 2014 році

Дата: 21.05.2021 12:44
Кількість переглядів: 335

Фото без описуНажаль, реалії сучасної історії створюють для українців нові дати пам’яті…В Марківській громаді такою датою стала 10.08.2014 – чорний день, коли загинули наші земляки, сміливі та завзяті охоронці державного кордону - Давід Дзідзінашвілі, Сергій Андрієнко, Володимир Шило та В’ячеслав Акутін. А наприкінці травня за ініціативи близьких та рідних загиблих прикордонників за активної участі відділу молоді та спорту Марківської селищної ради та Марківської ДЮСШ, за сприяння КУ ФСК «Нива» проходить уже традиційний розіграш Кубку з міні-футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади, присвячений пам’яті воїнів прикордонників, полеглих при охороні державного кордону України у 2014 році.

«Чудово, що у нас на Марківщині є традиції саме через спорт вшановувати пам’ять тих, хто ціною власного життя боронив кордони рідної Батьківщини», – наголосив у привітальному виступі голова Марківської громади Ігор Дзюба, висловив слова підтримки й щирої поваги рідним загиблих прикордонників та побажав цікавої та чесної гри учасникам змагань. Серед присутніх також були заступник селищного голови Галина Худик, заступник начальника відділу прикордонної служби «Марківка» старший лейтенант Вікторія Соловйова, голова Марківської патріотичної організації «Воїни-прикордонники» Олександр Піляшенко, начальник відділу молоді та спорту Марківської селищної ради Володимир Личман, консультант «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Оксана Панченко, та представники Марківського ОРТЦК та СП, рідні та близькі загиблих земляків.
Зворушлива композиція у виконанні Максима Конюхова стала кульмінаційною ноткою пошани героїв-прикордонників, що як завжди на початку заходу символічно для всіх присутніх. Вічна пам’ять нашим героям – ВАШ подвиг та приклад самопожертви назавжди в наших серцях…
Під урочисті звуки Державного Гімну України, учасники змагань та присутні рівнялись на прапор України та прапор прикордонної служби.
Позмагатися за головний приз приїхали учні з усієї Марківської громади на чолі зі своїми представниками, викладачами фізичного виховання – загалом 10 команд.
Футбольні баталії виявилися напрочуд захопливими. Юні спортсмени дарували своїм вболівальникам цікаві моменти гри. В результаті напружених футбольних поєдинків серед спортивної учнівської молоді у фінал вийшли чотири найкращі команди.
Таким чином, призові місця розподілилися так
ІV м. – Курячівська ЗОШ І-ІІ ст.
ІІІ м. – Бондарівська гімназія
ІІ м. – Кризька ЗОШ І-ІІІ ст.
І м. – Марківська гімназія
Переможний Кубок знову дістався футболістам з Марківської гімназії.
У Номінаціях нагороди отримали - Кращий нападник Коротун Станіслав, Кращий захисник - Дзюба Артем, Кращий воротар - Палагута Артем.
Призери та переможці змагань отримали грамоти, медалі Марківської селищної ради, грошові винагороди діти отримали від родини загиблого героя - Давіда Дзідзінашвілі. Вітаємо всіх учасників з чудовим спортивним святом всіма улюбленого футболу, слід зазначити що ці травневі змагання - пам’яті виховали вже не одне покоління футболістів та майбутніх захисників Батьківщини.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь