A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Питання гуманітарної сфери обговорили сьогодні члени профільної комісії Марківської селищної ради

Дата: 26.05.2021 14:18
Кількість переглядів: 296

Фото без описуЗасідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення традиційно очолила заступниця селищного голови Галина Худик. Серед присутніх сьогодні на засіданні були всі члени, депутати Марківської селищної ради восьмого скликання – Юлія Тимошенко-Непогодіна, Олег Балтік та Тетяна Абросімова. Згідно порядку денного було розглянуто 10 питань, а саме:

1. Про створення спеціалізованої служби «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі (З кризовими кімнатами).
2. Про створення спеціалізованої служби «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі (доповідала в.о. директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради Світлана Кучерова)
3. Про внесення змін до Положення про сільські клуби та сільські будинку культури Марківської селищної ради.
4. Про внесення змін до Програми розвитку культури Марківської селищної ради на 2020-2021 роки (доповідала начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради Ольга Стрижаченко).
5. Про внесення змін до цільової Програми розвитку та фінансування фізичної культури та спорту на території Марківської селищної ради на 2020-2022 (доповідав начальник відділу молоді та спорту Марківської селищної ради Володимир Личман)
6. Про введення з 01.06.2021 року до штатних розписів закладів дошкільної освіти додатково 1,5 штатних одиниць.
7. Про відкриття групи продовженого дня з інклюзивною формою навчання в Опорному закладі загальної середньої освіти Марківська гімназія Марківської селищної ради
8. Про внесення змін до цільової Програми «Розвиток освіти Марківської селищної ради» на 2021 рік.
9. Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей. (доповідав начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка)
10. Про затвердження Стратегії розвитку системи соціального населення Марківської територіальної громади на 2021-2026 роки – доповідала заступниця селищного голови Галина Худик.
Всі питання порядку денного, після обговорення та уточнення деталей питань, були одноголосно рекомендовані до розгляду сесії Марківської селищної ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь