A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відділ освіти Марківської селищної ради інформує: Про хід участі випускників закладів загальної середньої освіти в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року станом на 09.06.2020

Дата: 09.06.2021 13:11
Кількість переглядів: 410

Фото без описуВідповідно до Календарного плану проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.09.2020 № 1210, Плану-графіка підготовки та проведення у 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого спільним наказом Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації та Українського центру оцінювання якості освіти від 10.11.2020 № 140/114 випускники закладів освіти беруть участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання (далі ЗНО) у термін з 21 травня по 15 червня 2021 року.

• В закладах загальної середньої освіти Марківської селищної ради із 102 випускників 11 класів зареєструвалися для участі в ЗНО 95 осіб (78 навчалися очно, 8 – дистанційно, 9 – екстерном), із них 91 учень – на основну сесію, 4 випускника – на додаткову, із числа тих, які проживають на тимчасово непідконтрольній території, здобували освіту в закладах освіти екстерном чи дистанційно, 1 – звільнений від ЗНО за станом здоров’я, 6 – не планують участь в ЗНО.
• У зв’язку із змінами в законодавстві стосовно завершення 2020-2021 навчального року через впровадження карантинних заходів, спричинених поширенням на території України коронавірусної хвороби COVID-19, випускники 11 класів звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Однак, бажаючі вступати до вищих навчальних закладів України мають обов’язково пройти зовнішнє незалежне оцінювання і можуть за власним бажанням зарахувати результати ЗНО як державну підсумкову атестацію.
• Виключенням є особи, які проживають на непідконтрольній території Луганської та Донецької областей - для них створені умови вступу без результатів ЗНО, на базі Освітніх Центрів. Тому деякі випускники (екстерни, дистанційники) відмовились від проходження ЗНО та планують вступати у вищі навчальні заклади України на пільгових умовах.
• Цього року взяли участь в ЗНО як випускники закладів загальної середньої освіти, так і випускники Марківського професійного аграрного ліцею з таких предметів:
- 25 травня – англійська мова – 15 учасників – учні ЗЗСО;
- 28 травня - математика – 86 учнів ЗЗСО та 10 випускників з ліцею;
- 01 червня - українська мова і література - 85 учнів ЗЗСО та 10 випускників з ліцею;
- 04 червня - історії України – 78 учнів ЗЗСО та 10 випускників з ліцею.
- 07 червня – фізика – 2 випускника Опорного закладу Марківська гімназія та Бондарівської гімназії.
• В ЗНО з хімії, яке відбулось 21 травня, не виявилось бажаючих.
• Планують взяти участь в ЗНО ще з двох предметів:
- 10 червня – біологія – 30 учнів шкіл та 10 з ліцею.
- 15 червня – географія – 50 учнів закладів загальної середньої освіти.
• Пункти проведення ЗНО на території Марківської об’єднаної територіальної громади не планувались через недостатню кількість випускників (їх має бути не менше 200). Тому учасники зовнішнього незалежного оцінювання підвозяться до пунктів проведення ЗНО в смт Біловодськ (5 тестувань) та в м. Старобільськ (3 тестування). Підвіз здійснюється шкільними автобусами в супроводі вчителів (викладачів), представників поліції, із суворим дотриманням протиепідемічних заходів.
Щасти Вам, залишилось зовсім трішки!!!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь