Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Володимир Рибалка одержав обласну відзнаку - медаль «За працю і звитягу» з нагоди Дня Конституції України

Дата: 29.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 503

Фото без опису25 червня 2021 року в м. Сєвєродонецьк відбулися святкові заходи до Дня Конституції України, в ході яких був відзначений наш земляк. За сумлінну та наполегливу багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства Марківської громади, губернатор Луганської області Сергій Гайдай вручив медаль «За працю і звитягу» Володимиру Рибалці, обліковцю СТОВ «Вікторія Плюс» Старобільського району в Луганській області.

Рибалка Володимир Климович розпочав свою трудову діяльність у 1973 році і пройшов свій трудовий шлях від водія вантажного автомобіля до головного агронома. Все своє життя віддано працює до теперішнього часу на одному підприємстві.
Через свою чесність, принциповість, прямий і відвертий характер з 1977 року був обраний головою профспілкового комітету, а з 1988 року секретарем партійного комітету колгоспу «Світанок».
З 2002 року по 2016 рік обіймав посаду головного агронома.
Володимир Климович за період роботи показав себе досвідченим та компетентним технологом з вирощування зернових та технічних культур. У справах господарства тримає руку на пульсі та оперативно спрямовує зусилля на вирішення найважливіших проблем. З підлеглими поводить себе коректно, вимагає чіткого виконання поставлених задач, оскільки сам звик до суворої дисципліни.
Володимир Климович не боїться нести відповідальність за прийняті рішення, здатен їх відстоювати і доводити до логічного завершення, постійно займається саморозвитком.
СТОВ «Вікторія Плюс» є одним з найкращих сільськогосподарських підприємств, котре протягом останніх років отримує стабільно високі показники врожайності як зернових так і технічних культур. Вказане господарство входить у трійку лідерів серед агроформувань району.
Значна увага приділяється підвищенню урожайності сільськогосподарських культур з мінімальними затратами, активно використовуючи передовий досвід і новітні, прогресивні, сільськогосподарські технології, високоврожайні сорти та гібриди, і то є великою заслугою пана Володимира.
На сьогодні підприємство займається вирощуванням озимої пшениці, ярого ячменю, кукурудзи, соняшнику а також проса та сорго.
У 2018 році озимої пшениці намолочено 4,93 тис. тон, урожайність – 30,8 ц/га, зібрано на площі 1,6 тис. га, кукурудзи на зерно намолочено 1,08 тис. тон, урожайність – 46 ц/га, зібрано на площі 230 га, соняшника намолочено 2,12 тис. тон, урожайність – 18,0 ц/га, зібрано на площі 1,2 тис. га, сорго намолочено 1,13 тис. тон, урожайність – 54,4 ц/га, зібрано на площі 208 га.
У 2019 році озимої пшениці намолочено 8,26 тис. тон, урожайність – 45,9 ц/га, зібрано на площі 1,8 тис. га, кукурудзи на зерно намолочено 1,77 тис. тон, урожайність – 55,5 ц/га, зібрано на площі 319 га, соняшника намолочено 2,55 тис. тон, урожайність – 19,6 ц/га, зібрано на площі 1,3 тис. га, сорго намолочено 798 тон, урожайність – 40,9 ц/га, зібрано на площі 105 га.
У 2020 році озимої пшениці намолочено 6,46 тис. тон, урожайність – 37,2 ц/га, зібрано на площі 1,7 тис. га, кукурудзи на зерно намолочено 1,05 тис. тон, урожайність – 35 ц/га, зібрано на площі 300 га, соняшника намолочено 2,76 тис. тон, урожайність – 23,0 ц/га, зібрано на площі 1,2 тис. га, сорго намолочено 665 тон, урожайність – 35,0 ц/га, зібрано на площі 190 га.
Рибалка Володимир Климович популярний серед працівників господарства, його думку поважають мешканці села та керівництво. За успіхи у роботі неодноразово нагороджувався почесними грамотами, подяками районної державної адміністрації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь