Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Платники Луганщини отримали у Центрах обслуговування понад 2 тисяч адміністративних послуг з питань ліцензування підакцизних товарів

Дата: 27.07.2021 17:05
Кількість переглядів: 768

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор  Ткачов розповів, що підрозділом контролю за підакцизними товарами у січні – червні 2021 року надано платникам 2 тис. 346 адміністративних послуг в сфері ліцензування підакцизних товарів.

За його словами, серед послуг, за якими зверталися протягом зазначеного періоду платники регіону, послуги з: видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями  (видано 994 ліцензії), видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами (видано 788 ліцензій), переоформлення ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями  та тютюновими виробами (переоформлено 110 ліцензій), видачі ліцензій на право зберігання та роздрібної торгівлі пальним (видано 99 ліцензій), переоформлення ліцензій на право зберігання та роздрібної торгівлі пальним (переоформлено 72 ліцензії), анулювання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями  та тютюновими виробами (анульовано 239 ліцензій), анулювання ліцензій на право зберігання та роздрібної торгівлі пальним (анульовано 27 ліцензій).

«У зв’язку з законодавчими змінами з 1 січня 2021 року податковою Луганщини надаються адміністративні послуги з видачі, переоформлення, анулювання ліцензій на право оптової торгівлі алкогольними напоями, сидром та перрі (без додання спирту), тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним, - зазначив Ігор Ткачов. – Отже, для отримання, переоформлення, внесення чергового платежу за ліцензії на право оптової торгівлі цих видів діяльності необхідно звернутися безпосередньо до Головного управління ДПС у Луганській області».

Податківець також звернув увагу, що для поліпшення обслуговування платників у сфері ліцензування ДПС було створено новий сервіс автоматизованого повідомлення про сплив терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення або анулювання її дії. Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію автоматично формується та направляється суб’єкту господарювання засобами електронного зв’язку за 30, 20, 10 та 5 днів до настання терміну сплати за ліцензію.

Головне управління ДПС у Луганській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь