A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах розташованих на території Марківської селищної ради у 2021 році.

Дата: 30.07.2021 14:20
Кількість переглядів: 549

Фото без описуСьогодні голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба та начальник відділу агропромислового розвитку Григоренко Ірина відвідали СТОВ «Агрофірма «Марківське» (керівник Олександр Палазюк, головний агроном Євген Шимка).
СТОВ «Агрофірма «Марківське» друге за величиною площі в обробітку господарство. Площа до збирання озимої пшениці становить 5600 гектар. Станом на 30.07.2021 року зібрано 5000 гектар озимої пшениці з врожайністю 39,8 ц/га, намолочено 19900 тонн зерна. Це найкращий результат по врожайності і отриманні валової продукції між усіх сільгосппідприємств розташованих на території Марківської селищної ради.
СТОВ «Агрофірма «Марківське» освоює сучасні новітні технології вирощування зернових і технічних культур, регулярно оновлює свій машино – тракторний парк, завершує будівництво зерносховищ та ремонт складів, що надало можливість не тільки отримувати стабільно високі врожаї, але й зберігати їх. У майбутньому підприємство планує займатися насіннєвою справою і вже робить перші шляхи для її здійснення.
Кращі комбайнери Котілевський Олександр, Курячий Володимир, Курячий Сергій, Курячий Андрій, Кувичка Олександр, Котілевський Семен, водії Гура Олександр, Шкиря Микола, Костів Олександр, Тарасенко Олександр, тракторист Воробйов Максим за досягнення високих виробничих показників, сумлінну працю, високий професіоналізм були нагороджені грамотами Марківської селищної ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь