A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДПС здійснюються заходи щодо до створення єдиної системи управління ризиками

Дата: 12.08.2021 10:54
Кількість переглядів: 650

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Людмила Хворостян поінформувала представників ЗМІ регіону про роботу системи моніторингу податкових ризиків при реєстрації податкових накладних, яка запобігає ризикам у фінансовій сфері.

За її словами, на сьогодні з метою впровадження сучасних стратегій та світового досвіду ДПС здійснюються заходи до створення єдиної системи управління ризиками, яка є оптимальним поєднанням інформаційних, аналітичних, управлінських процедур та принципів прийняття рішень щодо виявлення та мінімізації податкових ризиків у найбільш раціональний спосіб.

Людмила Хворостян зазначила, що протягом липня поточного року фахівцями управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Луганській області за результатами моніторингу Єдиного реєстру податкових накладних сформовано та направлено до ДПС України перелік ймовірно ризикових суб'єктів господарювання, які здійснюють реалізацію товарів відмінних від придбаних, на суму ПДВ 1 млн гривень.

Вона наголосила, що, як правило, зазначені суб’єкти не мають достатніх трудових ресурсів, виробничо-складських приміщень та іншого майна, яке економічно необхідне для виконання такого обсягу документально оформлених операцій. Також на підприємствах відсутні власні основні засоби, директор та головний бухгалтер представлені в одній особі, тощо.

Людмила Хворостян акцентувала увагу, що ДПС прагне побудувати комплексну та збалансовану модель взаємодії з платниками податків, за якої основним завданням податкової служби є створення умов та можливостей для виконання платниками своїх податкових зобов’язань з мінімальними зусиллями, з одного боку, та здійснення контролю щодо упередження ухилення від сплати податків, з іншого.

 

Головне управління ДПС у Луганській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь