Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

На щорічній серпневій конференції директорів загальної дошкільної освіти Марківської громади обговорили особливості освітнього процесу 2021/2022

Дата: 30.08.2021 14:52
Кількість переглядів: 944

Фото без опису30 серпня 2021 року відбувся серпневий педагогічний форум «Освіта Марківщини в умовах Нової української школи: стратегічні цілі та пріоритетні напрямки». На початку робочого засідання голова Марківської територіальної громади Ігор Дзюба привітав всіх присутніх з початком нового навчального року, висловив педагогам подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, готовність до нововведень і роботи в різних форматах, швидке опанування новітніх технічних засобів на благо громади і виховання гідних громадян України. окрім керівників закладів освіти на нараді був присутній заступник селищного голови Андрій Лигута, начальник відділу освіти Анатолій Бородавка.
В ході наради були підведені підсумки минулого навчального року та окреслені плани на новий 2021/2022 навчальний рік. За активну участь і професійну презентацію освітніх і наукових досягнень Ігор Дзюба мав нагоду вручити відзнаки освітянам громади.
Також сьогодні, професіоналку своєї справи, яка протягом всього життя працювала у галузі освіти на різних посадах – Антоненко Катерину Дмитрівну привітали з виходом на заслужений відпочинок. Завжди привітна, чуйна, щира Катерина Дмитрівна, за плечима у якої вагома валіза життєвого та професійного досвіду, почула безліч теплих слів та привітань від керівництва громади та колег.
Тож, після підведення підсумків можна впевнено побажати всім нам гарного початку навчального року!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь