A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Засідання дванадцятої (позачергової) сесії Марківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 08.09.2021 16:45
Кількість переглядів: 1623

Фото без описуНа засідання дванадцятої (позачергової) сесії Марківської селищної ради восьмого скликання прибуло 20 депутатів. Пленарне засідання провів традиційно селищний голова Ігор Дзюба. Окрім депутатів селищної ради, старост сіл Марківської громади, участь у засіданні позачергової сесії взяли начальники відділів Марківської селищної ради, представники силових структур, громадськість.

На розгляд сесії було винесено цілий ряд питань стосовно  земельних відносин, що були попередньо опрацьовані членами профільної комісії. На початку засідання були затверджені наступні питання порядку денного:

  1. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території Марківської селищної ради на 2021 рік.
  2. Про прийняття на баланс селищної ради витрат по виконаним роботам з капітального будівництва об’єкту «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, в с. Лісна Поляна Старобільського (Марківського) району Луганської області, з подальшим прийняттям у комунальну власність Марківської селищної ради Луганської області будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, в с. Лісна Поляна Старобільського (Марківського) району Луганської області, та передачу цього нерухомого майна в оперативне управління КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської селищної ради.
  3. Про внесення змін до бюджету Марківської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про розгляд прогнозу бюджету Марківської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки
  5. Про внесення змін до рішення Марківської селищної ради восьмого скликання від 12 лютого 2021 року № 4-6/2021 «Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану, вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку»
  6. Про затвердження передавального акту.
  7. Про внесення змін до рішення Марківської селищної ради луганської області № 3-9-2021 від 25.01.2021 року «Про надання виконавчому комітету Марківської селищної ради Луганської області повноваження щодо державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців»
  8. Про внесення змін до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Марківської селищної ради Луганської області.

Про всі прийняті рішення буде повідомлено на сайті Марківської громади у відповідний до вимог законодавства строк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь