A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади завідувача комунального закладу «Марківський селищний будинок культури»

Дата: 24.09.2021 10:11
Кількість переглядів: 1202

Наказом начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради Луганської області № 46/05-01 від 24.09.2021 р., оголошено конкурс на заміщення вакантної посади завідувача комунального закладу «Марківський селищний будинок культури».

Вимоги до претендентів:

  •   вища освіта;
  • - стаж роботи у сфері культури не менше 3 років;
  • - володіння державною мовою;
  • здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника державного чи комунального закладу культури особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.

 

Умови праці завідувача КЗ «Марківський селищний будинок культури»:

За виконання обов'язків завідувачу нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці, виходячи з установлених: посадового окладу, встановленого відповідно до тарифного розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів; надбавок (за стаж роботи у галузі культури); премій за високі показники в роботі.

Передбачена матеріальна допомога на оздоровлення під час щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.

У разі невиконання (неналежного виконання) завідувачем обов’язків, порушення трудової (виконавської) дисципліни, службової етики, премія зменшується або не нараховується відповідно до чинного законодавства.

Посадовий оклад завідувача переглядається у відповідності зі змінами умов оплати праці відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, наказів галузевих міністерств та чинного законодавства України.

Завідувачу надається щорічна основна відпустка та додаткова оплачувана відпустка за ненормований робочий день згідно з чинним законодавством, та графіком відпусток, затвердженим в установленому порядку. Завідувач визначає час і порядок використання своєї відпустки за погодженням із органом управління закладу культури або уповноваженим ним органом.

Завідувачу можуть бути встановлені інші умови, що не заборонені чинним законодавством.

 

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

 

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

 

  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

 

  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Перелік документів є вичерпним. Претендент може надати інші документи, які, на його думку, підтверджують його професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради Луганської області.

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Марківської селищної ради за адресою: 92400, Луганська обл.,         Старобільський р-н, смт Марківка, вул. Центральна, 2, електронна адреса: kultura.mst@gmail.com

Датою початку формування конкурсної комісії є дата оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача комунального закладу «Марківський селищний будинок культури».

Термін прийому документів з 24.09.2021 року до 23.10.2021 року включно.

Конкурс відбудеться: 03.11.2021 року о 10:00 год.

Телефони для довідок: (06464) 9-16-88 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь