A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Турнір пам’яті тренера-викладача греко-римської боротьби Олександра Абаєва

Дата: 23.10.2021 16:15
Кількість переглядів: 1314

Фото без описуУ суботу, 23 жовтня, на базі Марківської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті тренера-викладача Олександра Сафарбековича Абаєва. Члени його родини також перебували в числі вболівальників.

Після урочистого відкриття заходу його учасники вшанували пам’ять легендарного талановитого тренера, через руки й серце якого пройшли десятки вихованців, хвилиною мовчання. Олександр Сафарбекович відкрив спортивний потенціал багатьох представників Марківщини та прищепив любов до цього виду спорту. Докладені ним зусилля дали щедрі сходи – чимало його вихованців підкорили спортивний Олімп. Наразі справу наставника продовжують тренери Марківської ДЮСШ та КУ ФСК «Нива» відповідно Олександр Абрамович і Володимир Меженський.

В змаганнях брали участь хлопці 2006-2007,  2008 років народження у вагових категоріях 47, 58, 72, 96 кг, 2010, 2011 років народження у вагових категоріях 32, 35, 41 кг, дівчата 2006-2007, 2008 років народження у вагових категоріях 44 та 50 кг і 2010, 2011 років народження у вагових категоріях 28 та 32 кг.

До турніру долучилися спортсмени Марківської, Кремінської, Новопсковської, Старобільської, Біловодської й Білолуцької громад – всього 64 учасники. Марківщину представляли чотири дівчини та шість хлопців. Суддівство на турнірі забезпечували Олександр Голомєєв (головний суддя), Віталій Ткаченко та Володимир Меженський.

В результаті запеклої боротьби першість для Марківської громади  вибороли: Єлизавета Меженська перемогла у ваговій категорії 57 кг, треті місця посіли Карина Коротун, Артем Мандра та Тимур Глущенко відповідно у вагових категоріях 44 кг, 96 кг й 41 кг.

Переможці й призери були відзначені медалями та грамотами Марківської селищної ради, яка фінансувала цей спортивний захід. Крім того, солодкі призи отримали всі команди-учаснці. Підтримали проведення турніру матеріально також депутати названого самоврядного органу і вихованці Олександра Абаєва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь