A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Проєкт успішно завершено

Дата: 09.11.2021 16:01
Кількість переглядів: 1119

Фото без описуПроєкт «Громада на екрані» успішно втілено в життя. Він  мав на меті створити інтерактивну платформу, яка б покращила умови доступу населення Марківської громади до публічної інформації.

Реалізовувався цей проєкт з ГО «Кризька сільська організація «Промінь» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія - Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. Робота з його впровадження стартувала 6 липня поточного року і складалася з кількох етапів. Марківська селищна рада взяла участь в реалізації цього проєкту.

План заходів передбачав створення інтерактивного майданчика, з допомогою якого спрощувався б доступ громадян до публічної інформації, в тому числі в сфері діяльності соціальних служб. Особлива увага під час реалізації запланованого зосереджувалася не лише на підвищенні рівня інформованості громадян і швидкому поширенні інформації. Важливо було домогтися покращення її якості та доступності з урахуванням особливостей різних соціальних груп населення.

На сьогоднішній день всі етапи реалізації проєкту ефективно пройдені. Встановлена інтерактивна платформа дозволяє безкоштовно отримати доступ до планів, дій, акцій та іншої важливої інформації в межах Марківської територіальної громади та загальнодержавного рівня. Вона є важливим арт-простором для громадських організацій, а також дозволяє мешканцям брати участь у житті громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь