Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Вакцини вдосталь, замало свідомості

Дата: 17.11.2021 15:18
Кількість переглядів: 407

Фото без описуСтаном на 17 листопада, за інформацією очільниці КНП «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Тамари Лигути, від COVID-19 було щеплено однією дозою вакцини – майже 36 відсотків жителів Марківської громади (4 306 осіб), двома – біля 27% (3 213 осіб). Цього замало, зважаючи на темпи розповсюдження короновірусної інфекції та загрозу, яку вона становить не тільки для здоров’я, а й для життя представників всіх верств населення.

Натомість названа установа в повному обсязі забезпечена вакциною та продовжує поповнювати її запаси. Так, на середину вищевказаного дня малося 200 доз «AstraZeneca», 738 доз «Pfizer», 740 доз «CoronaVac». Останньої з перелічених та «Moderna» у четвер додасться відповідно 1000 і 400 доз.

Тож бажаючі вакцинуватися можуть вільно обирати той препарат, якому найбільше довіряють. Вже не залишається жодних вагань – смертельна недуга не зважає ні на вік, ні на стать, ані на соціальний статус. Й запобіжні заходи у вигляді уникнення людних місць, носіння захисних масок, дезінфікування рук і приміщень виконують винятково допоміжну роль. Реальний же захист полягає у вакцинації. Тож не зволікайте та не наражайте на смертельну небезпеку себе й рідних. Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь