Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

На розрахункові рахунки в банку платникам повернуто понад 174 млн грн ПДВ, заявленого до бюджетного відшкодування

Дата: 25.11.2021 10:23
Кількість переглядів: 785

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор Ткачов повідомив, що за січень - жовтень 2021 року платники податків Луганщини подали 123 заяви про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки в банках. Загальна сума заявленого бюджетного відшкодування становить 207,3 млн гривень. В аналогічному періоді минулого року подано 102 заяви на загальну суму 109,9 млн гривень.

За його словами, по 123 заявам платників, поданим у січні - жовтні 2021 року, проведено 115 камеральних перевірок, 8 камеральних перевірок ще тривають.

За результатами камеральних перевірок по 7 заявам виявлено ризики неправомірного декларування сум ПДВ, заявлених до відшкодування з бюджету, на загальну суму 20,2 млн гривень. Матеріали таких камеральних перевірок передані до підрозділу податкового аудиту.

По одній заяві встановлено завищення суми ПДВ, що підлягає бюджетному відшкодуванню на рахунок платника у банку, на 0,2 млн гривень.

Ігор Ткачов зазначив, що за січень - жовтень 2021 року на розрахункові рахунки в банках платникам вже повернуто 174,4 млн грн ПДВ, заявленого до бюджетного відшкодування..

 

Головне управління ДПС у Луганській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь