Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Зі Святвечором та Різдвом Христовим, дорога громадо!

Дата: 06.01.2022 11:07
Кількість переглядів: 1483

Фото без описуНіч напередодні Різдва це торжество світлих сил над злом. У Святвечір всім слід відкрити свої серця добру і насолодитися близькістю рідних людей. Яскрава зірка надії та любові осяватиме ваші оселі, тож в душі знайдеться місце для прощення. 

А вже завтра, 7 січня, весь світ радітиме народженню Ісуса Христа. З нагоди цього світлого свята бажаю кожному жителю Марківської громади миру і благополуччя, здоров’я та душевного спокою.

Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. Це величне свято обов’язково принесе кожному щастя, взаєморозуміння, гармонію. В Різдвяну ніч і дорослі, й діти підсвідомо чекають на диво. І воно обов’язково станеться.

Хай за сердитою хуртовиною полетять в далеку вись всі печалі й тривоги, а в кожному домі господарюють три сестри Віра, Надія та Любов. Адже там, куди вони завітають, панує безмежне щастя.

Зичу, аби ваші серця були зігріті любов’ю, а душа – мріями, щоб життя радувало приємними зустрічами з друзями, доля тішила великою удачею. Нехай кожен день буде особливим, а кожна справа – вдалою, ваші думки та бажання будуть чистими, як січневий сніг і ясними, як морозний ранок. Тепла й затишку у вашій оселі. Щастя і здоров’я вам та вашим близьким. І хай сам Господь вам в цьому допомагає!

 

З повагою селищний голова Ігор ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь