A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Платники Луганщини перерахували до бюджетів усіх рівнів понад 4,3 млрд гривень ПДФО

Дата: 26.01.2022 10:46
Кількість переглядів: 688

Спільно з бізнесом податкова служба Луганщини забезпечує позитивну динаміку надходжень податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Людмила Хворостян.

За її словами, протягом 2021 року до бюджетів усіх рівнів надійшло 4 млрд 316,5 млн грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Це на 17,7 відс. або на 648 млн грн більше ніж у 2020 році.

Місцеві бюджети отримали 3 млрд 226,9 млн грн ПДФО, що перевищує показники 2020 року на 17,9 відс. або на 489,4 млн гривень.

До державного бюджету за 2021 рік мобілізовано 1 млрд 089,6 млн грн ПДФО. Цей показник збільшився на 17 відс. або на 158,6 млн грн у порівнянні з 2020 роком.

Людмила Хворостян зазначила, що наповнення місцевих бюджетів знаходиться на постійному контролі у податковій службі Луганської області, оскільки від цього багато в чому залежить стабільність і стійкість всієї фінансової системи регіону. Важливо, що територіальні громади найбільшу частку податкових надходжень отримують саме за рахунок ПДФО. Ці кошти йдуть на розвиток власної соціально-економічної сфери.

Вона підкреслила, що в останні роки податківці відзначають зростання податкової культури платників і дотримання ними вимог законодавства. Загалом темпи росту надходжень до місцевих бюджетів свідчать про ефективність роз’яснювальних та інформаційно-комунікаційних заходів, які проводить податкова служба спільно з активом громад стосовно декларування найманої праці та своєчасної сплати ПДФО..

 

Головне управління ДПС у Луганській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь