Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Осередок фахової допомоги. Підтримки. Спілкування

Дата: 29.06.2023 21:42
Кількість переглядів: 724

Це все про Координаційний центр гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, що діє при Марківській селищній військовій адміністрації в Києві. Його офіційне відкриття відбулося 29 червня.

Місцерозташування Центру – це результат підписаного Меморандуму про співпрацю між Відділом культури Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та централізованою бібліотечною системою «СВІЧАДО» Святошинського району міста Києва.

Меморандум про співробітництво було укладено й з громадською організацією «Соціальна синергія» – щодо надання психологічної допомоги та юридичних консультацій.

Відвідувачі Центру відтепер мають змогу отримувати фахову допомогу від спеціалістів благодійного фонду «Право на захист», від фахівців центру зайнятості, пенсійного фонду та податкової служби.

Юні представники громади зі статусом ВПО залюбки відвідують організовану при Центрі дитячу кімнату. Тут вони мають змогу грати в інтелектуальні й розвиваючі ігри та займатися творчістю.

– Нехай цей Центр стане не просто місцем отримання правової, соціальної, психологічної та гуманітарної допомоги, а й буде осередком живого спілкування земляків, підтримки одне одного, згуртування для подальшої розбудови Марківської громади – наголосив у вітальному слові начальник Марківської селищної військової адміністрації Олександр ЧЕРЕВАТИЙ.

В урочистостях взяв участь начальник Старобільської районної військової адміністрації Володимир ЧЕРЕВАТИЙ. До учасників заходу також зверталися заступник начальника Головного управління Пенсійного Фонду України в Луганській області Тетяна НІКІТІНА, адвокат благодійної організації «Благодійний Фонд «Право на Захист» Дмитро ЯПРАХ, представниця Луганської обласної служби зайнятості Світлана РЕШЕТНЯК, психолог Дитячої Точка СПІЛЬНО Світлана КОЛЕСНІКОВА.

Потому вимушені переселенці отримали набори гуманітарної допомоги, якими забезпечили постійні партнери Марківської СВА – благодійна організація «Благодійний фонд «ВОСТОК СОС».

Серця ж юних представників Марківщини зігріватимуть з любов’ю виготовлені нашою землячкою – Тетяною Шведюк – в’язані іграшки.

Двері Координаційного центру надання гуманітарної допомоги при Марківській СВА відкриті з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 15.00. Тож гуртуймося і підтримуймо одне одного заради нашої спільної перемоги!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь