Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Не всупереч війні, а заради миру

Дата: 01.07.2023 09:52
Кількість переглядів: 852

За таким принципом живуть зараз представники Марківської громади, які залишаються вірними Україні, своєму народові. В такому дусі пройшло свято випускного та останнього дзвоника 30 червня в Києві в приміщенні Координаційного центру надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.Фото без опису

Вже не вперше в змішаному форматі – офлайн та онлайн, адже війна розкидала земляків по різних куточках не лише нашої країни, а й за кордон. Але емоції від зустрічі стирали відстані, тепло сердець передавалося навіть через монітори комп’ютерів.

Заради мирного майбутнього та процвітання країни, за яку зараз йде запекла боротьба, заради досягнення поставленої перед собою цілі учні Марківщини завершили 2022-2023 навчальний рік з високими досягненнями.

Вихованка Марківськовго ліцею «Крок» Анна Скиртач за високі досягнення у навчанні відзначена золотою медаллю. Срібні медалі здобули Карина Мартиненко, Єлизавета Величко. Максимальні бали з НМТ набрали Карина Мартиненко – з математики, Юлія Піляшенко – з української мови.

Було вручено свідоцтва про здобуття базової середньої освіти дев’ятикласникам, документ про початкову освіту – четвертокласникам. Грамоти та похвальні листи отримала низка здобувачів освіти, серед яких учениця 4 класу  Єлизавета Брославська.

Того дня  свідоцтво про повну загальну середню освіту було вручено Вікторії Ялтавській, Олексію Єременку, Богдану Ільченку, Руслану Меженському.

Грамоти за активну діяльність отримали Олеся Ахметшина, Лев Зуйкін, Антон Коротун, Ксенія Прибиткіна, Руслана Коваленко, Богдана Коваленко та Руслан Коваленко, Станіслав Білецький, Олександр Сємєнєнко, Володимир Лисенко, Тимур Карбая, Олександр Краснов, Іван Тішаєв, Каміла Дзень.

Мріяти та здійснювати мрії не тільки свої, а й дорослих земляків – з цим до учасників урочистостей звертався начальник Марківської селищної військової адміністрації Олександр Череватий.

– Ми залишила вам свою головну мрію – стати гідними громадянами вільної, сильної,  славетної України, – підкреслив він. – Бажаю кожному з вас стати тією людиною, якою ви самі зможете пишатися, і якою зможе пишатися наша Марківська родина! Це буде найвища нагорода для всіх нас.

Зі словами щирої вдячності до всіх без винятку учасників навчально-виховного процесу – учнів, педагогів, батьків – зверталася начальник відділу освіти Марківської селищної ради Луганської області Олена Мірошніченко:

– Прийде той день, коли Україна переможе російського агресора і ми всі об’єднаємося вдома на нашій рідній Марківщині!

З закінченням навчального року вітали дітей директор Марківського ліцею «КРОК» Ярослава Мартиненко, перші вчителі Тетяна Косаревич та Наталія Косенко, а також мама випускника Таїсія Ільченка та випускниця Вікторія Ялтавська та учні.

Розчулили учасників заходу озвучені на святі життєві кредо випускників-2023. Почули багато мрій про життєві вершини, про майбутні професії, але найпалкішим було прагнення миру та щасливого майбуття. Нехай все загадане обов’язково збудеться, бо українські діти заслуговують на щасливе життя!

А для того, аби нічого не стерлося в пам’яті, було створено капсулу часу. І скріплено піснею про Україну у виконанні марківчанки Анни Тішаєвої.

Останній дзвоник в руках Єлизавети Брославської та Богдана Ільченка пролунав проголосив про завершення 2022-2023 року. І про початок нового етапу в житті українських дітей. Нехай він буде світлим і щасливим. Вони на те заслуговують!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь