Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Україні бути вільною! Марківщині – українською!

Дата: 23.08.2023 16:58
Кількість переглядів: 91

В урочистостях, які цими днями проходять по всій Україні з нагоди Дня Прапора, взяли участь начальники Марківської СВА й Сватівської МВА відповідно Олександр  Череватий та Олександр Міткевич. Вони долучилися до офіційних заходів на запрошення в.о. голови Святошинської районної в м. Київ державної адміністрації Василя Григоренка.

В небо зринув жовто-блакитний стяг, сповіщаючи про тверду впевненість кожного українця, який, навіть перебуваючи за межами малої батьківщини, має в серці тверду віру в перемогу й тріумф добра над злом.

Того дня представники Марківської громади в усіх куточках незламної країни засвідчили свою повагу до державного прапора. Відділ освіти Марківської селищної ради разом зі здобувачами освіти й педагогічними працівниками Марківського ліцею «КРОК» взяв участь у тематичному флешмобі. Приєдналися до піднятті Державного Прапора у Житомирській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Київській, Волинській, Вінницькій областях. Долучилися до збору коштів на допомогу Збройним силам України. Було також зібрано та продемонстровано землякам світлини наших героїчних захисників.

Фахівці служби у справах дітей Марківської селищної ради взяли участь в церемонії підняття українського стягу в місті Славутичі на Київщині, а також в урочистому відкритті Алеї слави полеглих героїв в Камінь-Каширському на Волинщині. До святкового мітингу біля Чопської міської ради долучилася завідувач сектору з питань організаційної роботи, контролю та звернень громадян Марківської СВА.

В соцмережах також пройшли флешмоби з українськими прапорами і прапорцями. Так люди засвідчили свою непохитну віру в перемогу справедливості й прагнення жити в мирній цивілізованій вільній країні. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь