Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

День Знань в умовах воєнного стану

Дата: 01.09.2023 15:36
Кількість переглядів: 133

Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо зрівняти ні з чим іншим, як з дитинством. День Знань завжди відрізнявся яскравістю вражень і нових переживань, надій та довгоочікуваних зустрічей учасників освітнього процесу.

Перший дзвоник – завжди хвилююча подія, особливо для першокласників. Для випускників же це останній першовересень.

На жаль, другий рік поспіль це світле і радісне свято затьмарене війною. Здобувачі освіти Марківського ліцею «КРОК» Марківської селищної ради через тимчасову окупацію громади продовжують навчання в дистанційному форматі. Вдруге без урочистостей, поза межами рідних шкільних стін.

Але для них класні керівники організували та провели Перший урок. Були обрані різні теми для опрацювання – патріотичні, психологічні, уроки-знайомства.

Вчителі нагадали про правила безпеки, націлювали учнів на збереження власного життя та здоров’я. Діти, які за літо встигли засумувати за однокласниками, захоплено виконували інтерактивні завдання, квести та створювали «Хмари слів».

Учасники онлайн-заходу вшанували полеглих Героїв російсько-української війни хвилиною мовчання.

Класні керівники наголосили: тільки освічені люди вільні! Мова і воля визначають національну ідентичність українського народу. Завдяки якісній сучасній освіті формуються сильні, впевнені та свідомі особистості.

    Шановні вчителі, діти, батьки! Бажаємо черпати знання і напрацьовувати нові навики та компетенції, шукати й знаходити можливості для самоствердження. І завжди пам’ятати: українська нація – велична! Вчителям – мудрості, активності, креативності, батькам – терпіння, а усім разом – здоров’я, добра та Божого благословення.

Глибока вдячність і шана захисникам України за можливість наших дітей навчатись. Вдалого всім старту!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь