Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ 2023

Дата: 30.09.2023 16:02
Кількість переглядів: 106

У партитурі вічного буття,

Яку ніколи двічі не зіграти,

Є дні, яким судилось забуття,

А є прекрасні, незабутні дати!

          У п’ятницю, 29 жовтня, працівники освіти Марківщини відзначали професійне свято. Захід, організований  відділом освіти Марківської селищної ради, відбувся онлайн, об’єднавши всіх педагогів Марківського ліцею «КРОК».

В онлайн-зустрічі взяв участь начальник Марківської селищної військової адміністрації Олександр ЧЕРЕВАТИЙ та начальник відділу освіти Олена МІРОШНІЧЕНКО.

          Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, полеглих захисників і захисниць російсько-української війни, серед котрих й наші земляки.

          Вже другий рік поспіль вчителі Марківщини відзначають фахове свято за межами своєї територіальної громади у зв’язку з тимчасовою окупацією. В умовах війни, яку росія терористично веде проти нашої держави, професія вчителя набула героїчних рис. Бо вчителі сьогодні – це не лише наставники, носії знань і досвіду для наших дітей. Вони формують у дітей почуття гордості за Україну, за націю. Адже

відчуття національної ідентичності, знання історії і традицій. Й саме вони є і завжди будуть потужною зброєю проти ворога.

З вітальними словами та подякою звернувся до освітян начальник Марківської СВА Олександр ЧЕРЕВАТИЙ. Він зазначив, що учителі гідно тримають освітній фронт.

Олена Іванівна цитувала Міністра освіти і науки Оксена ЛІСОВОГО: «Війна змушує виставляти пріоритети. На першому плані зараз оборона. На другому – освіта, де першочерговим є питання безпеки та відновлення освітнього процесу». Також висловила подяку вчителям, які залишилися вірними України і не пішли на співпрацю з окупантами. Також зазначила, що вчитель математики Марківського ліцею «КРОК» у цю хвилину стоїть на захисті держави в лавах ЗСУ.

Цьогоріч було відзначено п’ятьох педагогічних працівників. Листом подяки Луганської обласної державної адміністрації-Луганської обласної військової адміністрації – директора ліцею «КРОК» за ініціативу й наполегливість, сумлінне виконання професійних обов'язків і фахові досягнення, пов'язані з реалізацією державної політики у сфері освіти та науки .

 Грамотами відділу освіти Марківської селищної ради нагороджено заступника директора з навчально-виховної роботи ліцею «КРОК», учителя англійської мови, вчителя початкових класів, вчителя української мови та літератури

До привітань долучилися й учні Марківського ліцею «КРОК», висловивши у віршах свою повагу і вдячність.

          Шановні освітяни! Прийміть найщиріші слова вдячності за відданість справі, вагомий внесок у розвиток та примноження духовного потенціалу нашої держави. Нехай здійсняться всі задуми, а кожен день буде ознаменований почуттям любові та взаєморозуміння. Хай міцне здоров’я та гарний настрій стануть запорукою плідної праці.

З професійним святом, дорогі вчителі. Витримки і наснаги. Перемоги!


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь