Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

До уваги ВПО!

Дата: 22.11.2023 11:20
Кількість переглядів: 109

Щороку 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його метою є підвищення обізнаності населення про ВІЛ-інфекцію/СНІД.

Це ще одна нагода нагадати пересічним громадянам про факти щодо поширеності ВІЛ-інфекції, шляхів її передачі та методів запобігання інфікуванню.

Марківська селищна військова адміністрація  та КНП «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує всіх бажаючих долучитися до інформаційно-просвітницької акції «Червона стрічка». В її рамках буде надано корисну інформацію на зазначену тему. Крім того, учасники заходу матимуть нагоду долучитися до майстер-класів з виготовлення відповідної символіки.

Захід організовується в рамках меморандуму про співпрацю, укладеного між Марківською та Міловською селищними військовими адміністраціями.

Початок і місце проведення акції: 1 грудня 2023 року об 11:00, м. Київ, вул. Рене Декарта, 14 (приміщення бібліотеки ім. М. Дубова, де розміщується Координаційний центр надання гуманітарної допомоги ВПО).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь