Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

В єдності – наша сила!

Дата: 22.01.2024 13:02
Кількість переглядів: 95

Фото без описуПід цим гаслом цьогоріч проходить відзначення одного з найвеличніших та найзнаковіших для нашої країни свята – Дня Соборності. Члени Марківської громади, які через окупацію змушені перебувати за межами малої батьківщини, долучилися до урочистостей. У зручний для кожного спосіб – особисто чи онлайн.

Представники Марківської спільноти взяли участь в обласній онлайн-акції єднання. Тоді громади Луганщини, які знайшли тимчасовий прихисток в різних регіонах України, долучилися до естафети спілкування. Навіть через монітор відчувалося тепло сердець земляків, об’єднаних одним прагненням – жити в вільній єдиній Україні.

Хто мав таку змогу, особисто завітали до Координаційного центру Марківської СВА в місті Києві. До заходу приєдналися представники Міловської та Білолуцької  селищних військових адміністрацій.

Поринути в історію цього свята учасникам заходу допомогла тематична презентація. З її допомогою марківська спільнота поринула в минуле нашої країни, побувала на знакових сторінках нашої історії.

Учасники урочистостей стали до кола єдності та злуки. Ми українці і цим пишаємося. Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні й кого доля закинула на чужину. Де б не перебував українець, він захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово.

Як у Ліни Костенко? «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни».

 

Пам’ятаймо про це завжди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь