Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

В єдності – наша сила!

Дата: 22.01.2024 13:02
Кількість переглядів: 89

Фото без описуПід цим гаслом цьогоріч проходить відзначення одного з найвеличніших та найзнаковіших для нашої країни свята – Дня Соборності. Члени Марківської громади, які через окупацію змушені перебувати за межами малої батьківщини, долучилися до урочистостей. У зручний для кожного спосіб – особисто чи онлайн.

Представники Марківської спільноти взяли участь в обласній онлайн-акції єднання. Тоді громади Луганщини, які знайшли тимчасовий прихисток в різних регіонах України, долучилися до естафети спілкування. Навіть через монітор відчувалося тепло сердець земляків, об’єднаних одним прагненням – жити в вільній єдиній Україні.

Хто мав таку змогу, особисто завітали до Координаційного центру Марківської СВА в місті Києві. До заходу приєдналися представники Міловської та Білолуцької  селищних військових адміністрацій.

Поринути в історію цього свята учасникам заходу допомогла тематична презентація. З її допомогою марківська спільнота поринула в минуле нашої країни, побувала на знакових сторінках нашої історії.

Учасники урочистостей стали до кола єдності та злуки. Ми українці і цим пишаємося. Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні й кого доля закинула на чужину. Де б не перебував українець, він захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово.

Як у Ліни Костенко? «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни».

 

Пам’ятаймо про це завжди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь