Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Інформація для Захисників і Захисниць України  з Марківської територіальної громади

Дата: 29.02.2024 16:20
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

 

Оборонці України з Марківщини, які захищають її після 24.02.2022 року, можуть отримати 15 тис. грн. в якості матеріальної допомоги

Відділ соціального захисту населення Марківської селищної ради Луганської області розпочав прийом документів на отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 15 тисяч гривень ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ БРАЛИ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБОРОНИ УКРАЇНИ, захисту безпеки та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації після 24.02.2022 та які є мешканцями Марківської селищної територіальної громади.

Для отримання матеріальної допомоги заявник має надати:

− особисту заяву громадянина. У заяві громадянин дає згоду на обробку своїх персональних даних (Зразок заяви);

копію паспорта громадянина України (1 та 2 сторінки, а також сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання)/паспорта громадянина України у формі ID-картки разом з довідкою про реєстрацію місця проживання особи;

− копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);

− довідка Приватбанку з реквізитами отримувача грошової допомоги;

копія довідки про безпосередню участь у бойових діях та забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України, або посвідчення учасника бойових дій;

копія довідки ВПО про взяття на облік в Єдиній інформаційній базі даних про ВПО (за наявності);

довідка про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації України, перебуваючи на територіях, де ведуться бойові дії після 24.02.2022 року.

До вищенаведених документів можуть додаватися інші документи, які містять докази та підтверджують факт виконання особою бойових (службових) завдань, перебуваючи на територіях, де ведуться бойові дії. Документи, що надаються в копіях мають бути засвідчені належним чином, а саме шляхом проставлення слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), власноручного підпису, прізвища, ініціалів імені, по батькові та дати.

Для отримання матеріальної допомоги весь пакет документів  направляється до уповноваженої особи у паперовому вигляді службою доставки Нова Пошта (інформацію для відправки уточняти за номером нижче).

За детальною інформацією звертайтесь за номером «Гарячої лінії» Марківської СВА +380 93 796 4619; відділ соціального захисту населення Марківської селищної ради +380 66 958 08 99.

Дорогі земляки, просимо вас розповісти своїм знайомим про цю Програму підтримки, бо ще не всі Захисники з Марківської громади могли чути за них.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь