Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Вірні спадку Великого Кобзаря

Дата: 09.03.2024 17:24
Кількість переглядів: 59

Фото без описуЗдавалося б, за понад два століття, відколи доля подарувала світові Великого Кобзаря, не залишилося жодного невідомого факту з його життя. Й всі історії, пов’язані з його творчістю, переказані. Але це не так.
📝 Тем для обговорення поціновувачами пророчих рядків Тараса Шевченка виявилося чимало. Деякі з них, з огляду на нинішній статус вимушених переселенців, постали в новому світлі. Дуже болючому для представників марківської громади.
Ними земляки ділилися під час онлайн-зустрічі з нагоди 210-ої річниці від дня народження видатного митця. Ми всі зараз так само, як і уславлений співвітчизник, є вигнанцями зі своєї малої батьківщини проти нашої волі.
💔 Туга за домівкою настільки нестерпна, що учасники заходу не стримували сліз, ділячись власники життєвими історіями з пророцтв Тараса Григоровича.
– За що так не люблять свою землю запроданці? – запитання марківчанки скоріше риторичне. Бо людям, котрі всім серцем вболівають за Вкраїну, прагнуть для неї миру та свободи, те невтямки.
💙💛 Завершили ж захід оптимістичним: нашій країні, народу бути щасливими. Ми не просто цього прагнемо. Ми за це самовіддано боремося. Тож все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь