A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Купуй українське!

Дата: 21.03.2024 10:22
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Зараз, як ніколи важливо підтримувати українську економіку. В тому числі й віддаючи перевагу вітчизняним товаровиробникам

✅ У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу, а той брав участь у забезпеченні потреб держави. Дороговказом може стати народне прислів’я: «Свій до свого по своє». 
Купувати продукцію українського виробництва, означає стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери. 
✅ У середньому до 40% від вартості продукції вітчизняного виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів до пенсійного фонду. До того ж, ці податки підтримують Сили безпеки й оборони України в складний воєнний період.
Від початку повномасштабного вторгнення Україна отримала й продовжує одержувати відчутну підтримку від держав-партнерів. Завдяки їй стають можливими важливі інституційні зміни, адаптація до умов воєнного часу та закладаються основи для перемоги і подальшої повоєнної відбудови країни. 
✅ Водночас неймовірно важливою є власна спроможність держави та її громадян, які не покладаються лише на підтримку партнерів. Натомість самостійно щодня роблять значний внесок у зміцнення держави через створення нових підприємств, робочих місць, генерування доходу всередині країни та відродження економічної системи.
✅ Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до вітчизняних виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва. Крім того – відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Тобто, «плюсувати своє» всіма способами, допомагаючи країні вистояти.
В такий спосіб українці не лише прямо підтримують економіку країни, але й безпосередньо долучаються до виплат зарплати громадянам, зайнятим на підприємствах. А також роблять можливою підтримку армії – майже всі податки під час вторгнення спрямовані саме на це – та функціонування лікарень, громадських просторів (парків тощо). 

💙💛 Тож купуймо українське – підтримуймо своїх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь