Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Молодь з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої Луганщини долучилася до зустрічі з представниками Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля

Дата: 12.04.2024 10:48
Кількість переглядів: 110

Фото без опису Захід відбувся на базі Координаційного центру надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Марківської селищної військової адміністрації. Він знаходиться в приміщенні бібліотеки імені М. Дубова Святошинського району м. Київ.

Конструктивний діалог став можливим за ініціативи Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації. В ньому взяли участь студентська й учнівська молодь марківської громади зі статусом ВПО та учні приватного ліцею «Апогей» міста Києва.

➡️ Невипадково за тему було обрано «Розвиток навичок стресостійкості та резилентності у ВПО в ситуаціях життєвих змін». Адже психологічна адаптація в умовах сучасної дійсності вкрай важлива. Також учасники зібрання ознайомилися з роботою навчального закладу, умовами вступу до нього та іншими актуальними аспектами.

🤝 Подібна практика допомагає юним у виборі сучасних освітніх програм відповідно до потреб ринку праці. А ще – торувати власний шлях до успіху навіть в умовах воєнного часу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь