Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Партнерство як дієвий спосіб допомоги ВПО

Дата: 15.04.2024 09:40
Кількість переглядів: 54

Фото без описуДосвід підтримки вимушено переселених осіб марківська громада має з 2014 року. Саме тоді було окуповано частину Луганської області, виникла потреба в наданні її представникам актуальних соціальних послуг та гуманітарної допомоги.

Протягом двох років члени нашої громади також перебувають в статусі внутрішньо переміщених осіб. Тож Марківська селищна військова адміністрація, яка представляє інтереси пересічних громадян, що виїхали до підконтрольних Україні населених пунктів, зайнялася пошуком соціальних партнерів.

Практична підтримка людей, змушених покинути власні домівки з мінімальною кількістю особистих речей, стартувала ще в 2023 році. У співпраці з представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні ВПО потребуючим було видано по 206 комплектів для утеплення, матраців та стільців; 205 гігієнічних наборів; 93 пластикових контейнери; 64 набори посуду.

Від благодійного фонду Рината Ахметова громадяни, зареєстровані в Координаційному центрі Марківської СВА, а зараз це представники не тільки марківської громади, а всієї Луганщини, одержали протягом 2023-2024 років 770 продуктових наборів.

До наших соціальних партнерів також належать БФ «Право на захист», благодійна організація «БФ «Схід-СОС», «Благодійний фонд «Глобал емпавермент мішн юа». Від перелічених організацій вимушені переселенці мали відповідно 136 наборів ковдр, матраців, постільної білизни, посуду та гігієни; 320 продуктових наборів та 1 260 боксів з їжею.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь